top of page

Liten tvåa med potential - BokrecensionJag ska ärligt erkänna att jag inte hade den blekaste aning om vad den här boken handlade om när jag började lyssna på den. Jag hade plockat hem ett recensionsex av boken från jobb eftersom jag sett boken ett flertal gånger på Instagram och omslaget verkade lockande, men jag tror aldrig att jag läste på baksidan. Jag kom tyvärr aldrig till skott att läsa boken och den blev liggande på en hylla. När jag ett tag senare hittade den som ljudbok på tjänsten som jag använder så laddade jag ner den offline ifall att jag skulle vilja lyssna på den. Nån vecka senare när min dåvarande ljudbok tog slut och jag behövde en ljudbok att lyssna på, på vägen hem, startade jag Liten två med potential, fortfarande utan att veta vad den handlade om.

Men oj vad glad jag är att jag gjorde det. Jag tyckte boken var lättsam och rolig mysläsning.

Liten tvåa med potential av Camilla Davidsson handlar om Sofia, en riktigt stockholmstjej med det ”perfekta” livet. Hon har en snygg och framgångsrik pojkvän, en lovande karriär inom investment banking och har nyligen köpt en tvårumslägenhet på en fin adress i Stockholm. Problemet är bara att lägenheten måste renoveras. Ovanpå det jobbar Sofia väldigt långa och sena dagar på kontoret och föräldrarna ska skilja sig. Till renoveringen undersöker Sofia noggrant vilka firmor som finns för att säkerställ att hon får den bästa. Men när snickaren Arvid kommer en halvtimme försent den första dagen blir Sofia tveksam. Inte nog med att han är sen, han har till på köpet väldigt många och väldigt bestämda åsikter. Men det är något speciellt med Arvid som Sofia inte kan sätta fingrarna på. Han tycks se på henne på ett helt annat sätt än alla andra, till och med hennes perfekta pojkvän Oliver.


Liten tvåa med potential är väldigt underhållande och mysig. Dynamiken mellan Arvid och Sofia är otroligt roligt och det är spännande att se Sofia verkligen fundera över sitt liv och sina livsval. Vad är egentligen viktigt i livet och vad vill hon egentligen göra?


Så behöver du lite mysläsning så här i höstmörkret så har du en perfekt kandidat här. Härligt mysig med en gnutta alvar och självinsikt på toppen. Gör dig en kopp varm choklad och njut.


Har du läst Liten tvåa med potential? Vad tyckte du? Skriv i kommentarerna eller på instagram. Jag ser fram emot att höra vad du tycker.


Tills nästa gång! Trevlig Läsning!


 

Titel: Liten tvåa med potential

Författare: Camilla Davidsson

Förlag: Printz Publishing

ISBN: 9789177710424

bottom of page