top of page

Vem är jag? Jag är en tjej som älskar böcker. Jag läser det mesta som kommer i min väg och jag har nog egentligen ingen kategori som jag verkligen inte alls klarar av… ja det skulle vara riktigt sliskiga kärleksromaner då, där går nog min gräns. I övrigt läser jag det mesta och envis som jag är så är jag typen som inte kan ge upp på en bok, även om jag inte gillar den. Har jag väl börjat kan jag lika gärna läsa klart den. Det är väldigt få böcker som jag verkligen dnf:ar (did not finish), det har nog bara hänt någon enstaka gång.

När jag själv väljer böcker så väljer jag främst kategorierna unga vuxna, fantasi och äventyr. Det slinker även ner en och annan feelgood bok, främst under sommaren.

 

Jag älskar att diskutera böcker med andra, men eftersom jag är en hyfsat snabb läsare så är det sällan någon som håller mitt tempo. Vilket innebär att när mina vänner väl kommer till att läsa boken som jag rekommenderade, så har jag redan hunnit läsa ut boken och börjat läsa på en ny.

Det gör att det ibland blir lite ensamt.

Jag skapade därför denna blogg för att kunna dela med mig av mina tankar och åsikter om böckerna jag läser och höra vad andra tycker och tänker. 

Självklart vill jag kunna tipsa om bra böcker, och avråda från mindre bra böcker. Men jag vill också kunna prata med andra som läser samma bok som jag och kunna ha en diskussion om boken. 

 

Vill du höra mer om mig och böckerna jag läser? Följ mig på sociala medier. Du hittar alla länka här nedan!

Är du intresserade av ett samarbete, skicka recenssionsexemplar eller bara vill kontakta, mig når du mig enklas via mejl.

Jag önskar er härlig läsning!

- My Tiny Bookshelf

 

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram icon
  • Black Goodreads icon
  • Black mail icon
bottom of page