En sammanfattning av året 2018


Hej igen, det var ett tag sedan sist. Det blev väldigt mycket för mig under hösten/vintern med skola, jobb, fritidsaktiviteter och en bokblogg på det. Tyvärr blev det bloggen/instagram som fick lida när tiden inte riktigt räckte till. Men nu är jag tillbaka igen, med en sammanfattning över hur mitt gångna läsår såg ut.

Jag läste totalt 77 böcker under året, varav 30 st var ljudböcker och 13 var e-böcker, detta resulterade i 20 376 lästa sidor och 316,5 lyssnade timmar.

Totalt 24 böcker fick hela 5 stjärnor av mig på Goodreads och endast 1 bok föll mig inte i smaken och fick så lågt som 2 stjärnor på Goodreads.

Årets längsta bok för min del blev A court of Wings and ruin av Sarah J. Maas på hela 699 sidor, och kortaste boken blev Mordön av Camilla Lagerqvist på knappa 134 sidor.

Mitt mål för året var 50 lästa böcker, vilket senare höjdes till 60 böcker när jag började närma mig 50 mycket tidigare än räknat. Det hela slutade med att jag passerade mitt mål på 60 st med hela 17 böcker.

Målet för 2019 är återigen satt på 50 böcker då jag tycker det är ett lagom antal så här i början innan man vet hur mycket eller lite tid man kommer ha över till att läsa. Detta kan komma att ändras med tiden när man hunnit känna efter lite. Jag har än så länge fått en bra start på 2019 då jag redan hunnit läsa 2 böcker och därmed, enligt Goodreads, ligger före i ”tidsschemat”.


Jag har än så länge inte hunnit grotta ner mig riktigt i vårens kommande böcker och jag har därför dålig koll på vilka böcker jag har att se fram emot. Men jag vet en, än så länge, och det är Inte helt Miss Lyckad av Veronica Linarfve, vilket är fortsättningen på I huvudet på Miss Lyckad som jag läste i somras och verkligen gillade. Du kan läsa min recension på I huvudet på Miss Lyckad här.

Vilka böcker ser du fram emot i vår? Har du några bra tips så lämna dem gärna i kommentarerna nedan eller skicka dem till mig på instagram.


Till nästa gång! Trevlig läsning!

Instagram

  • White Facebook Ikon
  • White Instagram icon
  • white goodreads icon
  • white mail icon
© by My Tiny Bookshelf 2018
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now